Last news in Fakti

9 Юни, 2022 10:35 1 479 1

Лудогорец "на пазар" в родния град на Кристиано Роналдо

  • клаудио винк-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • фуншал

Българският шампион вече е гледал изявите на 28-годишен бразилец в няколко мача

Лудогорец "на пазар" в родния град на Кристиано Роналдо - 1
Снимка:

Лудогорец има сериозен интерес към десния бек Клаудио Винк, който в момента играе за португалския Маритимо. Клубът е базиран на остров Мадейра и по-конкретно във Фуншал – родният град на Кристиано Роналдо.

Българският шампион вече е гледал изявите на 28-годишния бразилец в няколко мача, отбелязва в. „Рекорд“. Португалското издание съобщава, че интерес към Винк има и от страна на саудитски и бразилски клубове.

Клаудио Винк има договор с Маритимо, но за момента дава индикации, че желае да напусне клуба. Управата от своя страна пък се опитва да го убеди да остане с предложение на нов контракт със сериозно подобрени лични условия. Настоящият контракт на бранителя е до 30 юни 2023 г.

Винк е юноша на Интернасионал (Порту Алегри), където започва и професионалната си кариера през 2012 г. Преотстъпван е последователно в италианския Верона и бразилските Шапекоензе и Спорт Ресифе. През 2019 г. прави трансфер във Васко да Гама, а от 2020 г. е част от Маритимо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притча

    1 0 Отговор
    Да живее българския футбол! "Българските" отбори се се наричат български защото от време на време в тях играе по един българин. Погледнете заглавията по-надолу за "Левски" , ЦСКА, "Ботев" и другите. Тръгнали с големите кошници да събират "футболисти" от 4-та занзибарска и 6-та бразилска лига. При това положение довечера в мача с Гибралтар равния резултат ще бъде отчетен като победа! Да живеят Голямата и Мабката перука и всички "българи-ЮНАЦИ" !!!