Last news in Fakti

9 Юни, 2022 10:59 2 439 0

Спартак Варна ще домакинства на “Лудогорец Арена”

  • спартак варна-
  • лудогорец арена-
  • футбол

Стадион "Спартак" още няма осветление и докато то бъде инсталирано, за да получи съоръжението лиценз, най-вероятно ще мине повече от месец, а през това време Спартак трябва да приема своите гости на лицензиран стадион

Спартак Варна ще домакинства на “Лудогорец Арена” - 1

Спартак заяви стадиона на Лудогорец - "Хювефарма Арена", за първите си домакински мачове в елита, съобщава "Петел". Причината е, че стадион "Спартак" още няма осветление и докато то бъде инсталирано, за да получи съоръжението лиценз, най-вероятно ще мине повече от месец, а през това време Спартак трябва да приема своите гости на лицензиран стадион.

Очакванията са варненският тим да пропусне само един или два мача на свой терен, тъй като ръководството работи усилено за монтиране на осветлението, но това изисква тенхологично време.

Сключеният договор за "Хювефарма Арена" е било едно от условията Спартак да получи лиценз за участие в първенството на efbet Лига за сезон 2022/2023 и отборът вече разполага с такъв. Сред другите изпълнени условия е изрядният одит, представен от Спартак на Лицензионната комисия на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА