Last news in Fakti

28 Юни, 2022 13:41 1 159 6

ЦСКА отхвърлил оферта на Бешикташ с милион над клаузата на Кайседо

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • футбол-
  • бешикташ

Проблемът за “черните орли” обаче е бил, че сумата трябва да се плати наведнъж, а към момента тимът от Истанбул няма възможност да извади накуп тези пари

ЦСКА отхвърлил оферта на Бешикташ с милион над клаузата на Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА е отказал оферта на стойност 3.5 милиона евро от Бешикташ за Жорди Кайседо, съобщава Sportal.bg. Любопитно е, че нападателят има откупна клауза, която е с един милион по-малко, по думите на агента на играча - 2.5 милиона. Проблемът за “черните орли” обаче е бил, че сумата трябва да се плати наведнъж, а към момента тимът от Истанбул няма възможност да извади накуп тези пари.

Предложението е било сумата да се изплати на няколко вноски до средата на 2024 година, което се оказало неприемливо за ръководството на “червените”. Офертата е пратена преди месец, но не е приета от босовете на “Българска армия”, които смятат, че могат да вземат повече за еквадорския национал.

Както е известно Кайседо се забави с присъединяването си към лагера на ЦСКА в Австрия, след като имаше самолетни неволи, а след това прекара два дни в Истанбул при мениджъра си Ернан Бенято. От клуба излязоха с официална позиция и осъдиха остро действията на футболиста, като заявиха, че ще последват сериозни наказания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА Бг

    4 3 Отговор
    Да продават Кайседо за 3-4 милиона евро и да се купят няколко качествени футболисти!
    Никой сега не внася НУЖНАТА острота в атаките на ЦСКА!
    Йомов е с переодични проблясъци, но е непостоянен!
    Вилдсхут е перфектен! Но до момента в който влезе в наказателното поле, после не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка!
    Останалите са още по зле!
    ЦСКА се нуждае от поне ТРИМА НОВИ в офанзивен план! Дано Асприля е първия!

    Коментиран от #2, #3, #5, #6

  • 2 Левски 1914

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА Бг":

    Ти на преименувания Литекс обединен с Етрополе цска ли викаш?
  • 3 Анималс

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА Бг":

    Наистина, единствената надежда виждам в легендата на клуба - Асприля! Той единствен би се раздавал за свещената фланелка, както го е правил винаги за отбора на сърцето си. Добре дошъл отново у дома (вече сме в София)
  • 4 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Спрете да ни разсмивате с това същество и приложите. Целият свят се избива за носърчето, а той още в Литекс, че и ги върти на малкия си пръст.
  • 5 кУмУнист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА Бг":

    Абе направо закривай, Ицето знае как става.
  • 6 ТР99

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА Бг":

    ФЛАНГОВЕТЕ СА ДЕЙСТВИТЕЛНО СЛАБИ! А АКО АСПРИЛЯ ДОЙДЕ НА АРМИЯТА ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЧУЖДЕНЦИ ИГРАЛИ В БЪЛГАРИЯ, НАРАВНО С КАРАНГА И ЖУНИОР МОРАЕШ! ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ Е НА 33 ГОДИНИ!
    НО И ИВЕЛИН ПОПОВ Е НА ПОВЕЧЕ!