29 Юни, 2022 07:11 2 221 1

Неймар се е почувствал обиден след интервю и е готов да си тръгне от ПСЖ

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • насер ал-хелаифи-
  • тиаго силва

Най-реалистично изглежда нападателят да се насочи към Челси, както го посъветва неговият сънародник и добър приятел Тиаго Силва

Неймар се е почувствал обиден след интервю и е готов да си тръгне от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

И това лято около Неймар се заформя трансферна сага и на този етап е много трудно да се прогнозира какво ще се случи с бразилеца. Сигурно е, че Пари Сен Жермен прави опити да се освободи от него, а според “Ел Паис” от клуба са информирали бащата на 30-годишния нападател за плановете си.

Слуховете за раздяла с Неймар се появиха след отпадането на ПСЖ от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига. Самият футболист нееднократно заяви, че иска да остане на “Парк де Пренс”, но е променил мнението си след скорошно интервю на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, който избегна да отговори на въпрос дали бразилецът ще продължи да е централна фигура в проекта на парижани.

Неймар се е почувствал обиден и е готов да си тръгне, но до негов трансфер няма да се стигне лесно. Бившият му клуб Барселона не разполага с достатъчно финанси за осъществяването на подобна операция, а Ювентус би го взел само под наем. При това положение, най-реалистично изглежда нападателят да се насочи към Челси, както го посъветва неговият сънародник и добър приятел Тиаго Силва.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    10 1 Отговор
    СЪЩИЯ АМОРТИЗИРАН ЛИГЛЬО КАТО НАШ БОЖИНОВ.