1 Юли, 2022 07:19 2 229 3

Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски

  • христо крушарски-
  • левски-
  • футбол

"Синните" благодариха на всички замесени в организирането на лагера от лятната подготовка на тима

Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски, както и на всички замесени в организирането на лагера от лятната подготовка на тима.

Ето какво написаха "сините":

Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своите специални благодарности на г-н Христо Крушарски и ръководството на ФК „Рилски спортист“ за ползотворното сътрудничество между двата клуба.

Спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор на „ПФК Левски“ изказват сърдечни благодарности към г-жа Томова – комплексен управител на хотел „Рила“, Боровец и целия персонал на хотел за гостоприемството и отличните условия предоставени по време на подготвителния лагер на отбора.

Искрено благодарим и на персонала на стадион „Искър“ в Самоков и на стадиона в село „Говедарци“ за професионализма и добрата организация по време на тренировъчния процес на представителния и втория отбор на „ПФК Левски“.

Спортно-техническия щаб и футболистите от втория отбор на „Левски“ изказват своята благодарност към мениджмънта и служителите на хотелски комплекс „Десетте къщи“ в Говедарци за гостоприемството и добрата организация по време на подготвителния лагер на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 4 Отговор
    ВСИЧКО е по ИНТЕРЕСИ а и БЕСПЛАТЕН ОБЯД НЯМА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.