Last news in Fakti

2 Юли, 2022 14:00 1 502 2

Най-новото попълнение в Левски впечатлил всички на "Герена" с атлетизма си

  • нейтън олдър-
  • левски-
  • футбол

Националът на Кюрасао ще бъде използван в началото в дублиращия тим на столичани, след което при добро представяне ще получи шанс и в първия отбор

Най-новото попълнение в Левски впечатлил всички на "Герена" с атлетизма си - 1
Снимка: БГНЕС

Последното ново попълнение на Левски Нейтън Олдър вече тренира със "сините". Националът на Кюрасао ще бъде използван в началото в дублиращия тим на столичани, след което при добро представяне ще получи шанс и в първия отбор.

20-годишният халф е изостанал с подготовката си и в момента трябва да навакса с нея. За целта треньорският щаб на "сините" е изготвил специална индивидуална програма, по която Олдър да се готви, за да може по-бързо да влезе в необходимата форма преди началото на сезона, пише "Тема спорт".

От Левски са останали впечатлени от атлетизма и високия ръст на състезателя, което ще бъде предимство в тежките битки в третото ниво на футбола у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 0 Отговор
    И как се е променил ръста му докато дойде в България?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.