Last news in Fakti

30 Август, 2015 16:09 3 800 6

Берлин, Париж и Лондон искат спешна среща за мигрантите

  • мигранти-
  • бежанци-
  • среща-
  • спешна
Берлин, Париж и Лондон искат спешна среща за мигрантите - 1
Томас де Мезиер. Снимка: БТА/ AP

Ситуацията с мигрантите изисква свикването на спешно заседание на министрите на вътрешните работи и правосъдието на Европейския съюз. ЕС се нуждае от незабавни действия, за да се справи с притока на имигранти, се казва в декларация на външните министри на Германия, Франция и Великобритания, съобщи Дойче веле.

Политиците призоваха председателството на Люксембург да организира спешна среща в рамките на две седмици, за да могат да се договорят конкретни стъпки.

Съгласни сме, че нямаме повече време за губене. Сегашната ситуация изисква незабавни действия и солидарност в Европа", каза Томас де Мезиер, вътрешен министър на Германия.

Миналия четвъртък, Би Би Си съобщи, че във Великобритания, от март 2014 г. до март тази година, според официалните данни, са пристигнали около 330 хиляди души - близо 100 000 повече, отколкото през предходните 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    1 0 Отговор
    Е ко да ги праим тея имигранти!? Тая американска демокрация и свобода нито в Сирия, нито в Ливан, нито в Ирак, нито в Либия, никъде в арабския свят и Африка не фата декиш! Освен да напраим някъде една по-глобална война и да ги пратим там да се бият, а? Пък после кото стане, ние пак ще сме си добре, стига да има к'во да смучим!

    А между другото, ако може солидарно да си поделим грижите и отговорностите за тея хора с другите страни от ЕС, нищо че те нямат никакъв принос за "свободата и демокрацията" дето ги е дкарала до това дередже!
  • 2 Да ама не

    1 0 Отговор
    В ход е целенасочено разширяване на ислямската цивилизация - мигрантите се насочват към Европа и искат граждански и религиозни права дето ги нямат в родните им държави. Да се връщат обратно и там да си търсят правата и някой да ги храни и закриля!!!
  • 3 Под игото

    1 0 Отговор
    САЩ и НАТО уж воюват и унищожяват базите на терористите, но всъщност тези терористи само се множат. Великите сили гледат само собствения си интерес и ще се размърдат чак, когато им припари под краката. Големите държави в ЕС дето се правят на велики цивилизатори и хуманисти да продължават да приемат и по 10000 хиляди араби и негри на ден, но няма да им се размине - най-малкото ще започнат да ги взривяват през ден. Според пророка Мохамед мюсюлманите могат да бъдат управлявани само от истински мюсюлманин. Е, как това ще се съчетае с демократичните режими в Европа?
  • 4 Папур Шпеков

    2 0 Отговор
    Усетиха се. Кога атакуваха нашите граници им беше през к..а.
  • 5 Бай Михал

    0 0 Отговор
    Ставайте рано, тренирайте, яжте малко и здравословно че може да стане напечено
  • 6 нов българин

    0 0 Отговор
    трябва и един влак с много вагони да им закара и емигрантите от България-нали бяха "добре дошли"