13 Септември, 2019 19:21 5 122 4

Признаха смърт по време на секс в командировка за трудова злополука

  • секс-
  • работа-
  • трудова злополука-
  • смърт
Признаха смърт по време на секс в командировка за трудова злополука - 1
Снимка: Shutterstock

Френски съд отсъди на близките на загинал работник да бъде изплатена компенсация, тъй като е починал докато е бил командировка. Интересното е, че служителят на железопътната компания, докато е бил на работното си място е правел секс и е починал именно по време на половия акт с непозната жена.

Застрахователната компания признава инцидента за трудова злополука. Железопътната компания обжалва това решение пред съда, но властите са непреклонни – работодателят е отговорен за своя служител по време на цялата командировка. Също така любовните ласки не са попречили на работника да изпълнява служебните си задължения.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Животното от фермата

    3 3 Отговор
    Независимо от къде са, те си остават такива, неконтролеруеми...!
  • 2 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор
    5 пъти публикувайте една новина!
  • 3 Кочъ

    2 1 Отговор
    В Германия ако пукнеш в тоалетната в работно време застрахователите не ти изплащат нищо,защото тоалетните са извън работното място

    Коментиран от #4

  • 4 Дааа обаче

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кочъ":

    В Америка викат че ако УмрЕш в кенефа ти плащате пълно обазщетение. Там да бях се рОдил да си умра у кенефОт.
Новини по държави: