Отидете към основна версия

9 062 21

Запознайте се с Great Wall H6 Domino

  • great wall h6 domino-
  • great wall h6-
  • h6-
  • литекс моторс

Great Wall H6 Domino e най-новото допълнение в семейството на българския автомобилен производител „Литекс Моторс”. Специалната версия е разработена на базата на един от най-успешните SUV автомобили в Китай, който се произвежда и в България - Great Wall H6. Моделът Domino се отличава от базовата версия на H6 с двуцветен дизайн – автомобилът ще се предлага в няколко цветови комбинации, изцяло съобразени с индивидуалността на клиентите.

Great Wall H6 Domino ще бъде оборудван с LED фарове за мъгла, кожен салон, навигационна система и други екстри, част от които до този момент не са били част от оборудването на Great Wall H6.

Официалният дебют на Great Wall H6 Domino се състоя в рамките на двудневен тест драйв, в който участваха журналисти от водещи български медии и специализирани  издания. Българските журналисти имаха възможност да тестват новия бензинов двигател на Great Wall H6 – 1.5 Turbo и да проверят как се държи автомобилът на разнообразен терен – специално за тях бе подготвен маршрут, който даваше възможност за шофиране по магистрала, натоварен градски трафик и тесен планински път.   

Новият 1.5 - литров бензинов двигател с турбо компресор има максимална мощност от 143 к.с. при 5600 оборота в минута. Бензиновият Great Wall H6 има литрова мощност от 95,3 к.с.  - сравнима с тази на Mercedes Benz SLS AMG GT. Българският автомобил разполага с последно поколение система за управление на двигателя от BOSCH с процесор MED17 и турбо компресор от Honeywell – световен лидер в създаването на транспортни решения за автомобилната индустрия.

Още от базовото си ниво Great Wall H6 се предлага с хромирани предна решетка и елементи на дневните светлини, хромирани странични елементи на вратите и под страничните прозорци, хромирани дръжки на вратите, 17” алуминиеви джанти, потъмнени стъкла, безключов достъп и запалване на двигателя, автоматичен климатик, заден асистент за паркиране и много други.

С това оборудване автомобилът се предлага на цена от 27 490 лв. без ДДС (с Great Wall Leasing), като интелигентното компютърно управлявано 4х4 задвижване, разработено от американския гигант BorgWarner, е достъпно на минимално доплащане от 2000 лв. с ДДС. Топ нивото на оборудване на Great Wall H6 1.5T - Premium се предлага за 34 575 лв. без ДДС (с Great Wall Leasing), с 4х4 задвижване, възможност за данъчен кредит и 5-годишна гаранция.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини