Отидете към основна версия

3 845 12

И Mercedes V-Klasse ще влезе в AMG Line

  • mercedes-benz-
  • v-class-
  • amg line
Повечето от вас си спомнят първоаприлската шега на Mercedes, в която пуснаха спортна версия на Sprinter AMG 63S. Една малка частица от нея обаче е на път да се окаже истина. Малкото братче на Sprinter - V-Class ще се оборудва с детайли от спортното подразделение на компанията. За жалост обаче няма да чуем ревящ 4.0 V8 битурбо двигател, а промените ще са само козметични.
Ванът ще влезне в AMG Line, като това ще обхване и интериора и екстериора. Вътре пътниците ще се наслаждават на панорамен покрив, по-голяма централна конзола с хладилно отделение, термо къпхолдери с LED осветление и стойки за iPad. Отвън най-силно впечатление правят новата предна броня с по-големи въздухозаборници, новата задна броня, праговете и 19 цоловите AMG джанти. Промените засягат и окачването и то е снижено с 15мм с нови амортисьори и пружини. Спирачните апарати също за получили Mercedes-Benz маркировка.
Автомобилът ще бъде представен в пълния си блясък на предстоящия автосалон във Франкфурт. Там също ще станат известни и цените на задаващия се модел. Естествено, като един истински Mercedes, VClass ще има много възможности за индивидуализация.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини