Отидете към основна версия

5 770 10

Заснеха прототипа на Audi RS4

  • audi rs4-
  • b9-
  • прототип

Обикновено задаващите се модели са замаскирани с контрастно фолио и много панели, скриващи формите им. От Audi обаче са взели много интересно решение - да проведат пътни тестове на новото RS4, като използват за платформа малкото му братче S4. Отвън всичко изглежда нормално докато не се загледаме в добавените пластмасови вежди на калниците и огромните джанти. Раздутите вежди разкриват увеличената колея, с която се отличава върховната А-четворка.

И този модел със сигурност ще бъде подчинен от турбо моодата, като най-обсъждан вариант е 3.0-литровият V6 TFSI двигател, задвижващ S4, но с увеличена от 354 до най-вероятно 480 конски сили мощност. Може би повишението ще бъде възложено на разработвания от компанията електрически нагнетател, който ще анулира толкова критичната за подобни агрегати липса на налягане, известна като турбо дупка или "лаг". Скоростната кутия също ще бъде обновена, като можем да очакваме подобрена версия на осемстепенната трансмисия.

Добрата новина е, че новото RS4 отново ще се предлага и като седан и ще бъде готово сравнително рано в жизнения цикъл на В9 версията. Най-близкото автоизложение, на което можем да очакваме модела, е женевското в началото на идния март.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини