Отидете към основна версия

12 266 48

BMW-тата в БГ с по-голяма гаранция

  • bmw-
  • българия-
  • гаранция

Досега за всички автомобили BMW и MINI BMW AG осигуряваше гаранция от 2 години без ограничения на пробега. От 1 януари за българския пазар към тази гаранция, без допълнително заплащане от страна на клиентите, се добавя удължена гаранция (BMW Repair Inclusive) с идентичен обхват и срок на валидност още две години или до достигане на пробег от 200 000 км.

Така за период от 4 години при рекламация от страна на клиента, BMW Group поема отстраняването на неизправности, включени в обхвата на гаранцията на производителя. Всички ремонти се извършват от висококвалифицираните професионалисти в оторизираните сервизи на BMW, осигурявайки максимална безопасност с влагането на оригинални резервни части.

По време на действието на гаранцията клиентите на двете марки, без ограничение на модела, имат възможност по собствено желание да придобият разширен пакет за петата и шестата година. Ще припомним, че от 2009-а всички нови автомобили BMW и MINI за българския пазар са с включени в стандартното оборудване пакети за сервизно обслужване, съответно BMW Service Inclusive и MINI Service Inclusive, както и гаранция за мобилност BMW Mobile care.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини