Отидете към основна версия

15 979 13

Последният Land Rover Defender напусна завода

  • land rover-
  • defender

Английският производител отпразнува подобаващо създаването на последния Defender такъв, какъвто го познаваме. На честването компанията събра над 700 бивши и настоящи служители в завода си в Солихъл. Едни от най-важните модели произведени на тази поточна линия също са били част от
събитието, но най-важния е последният автомобил, който е Defender 90 Heritage Soft Top препратка към най-стария модел на компанията - Huey.

На честването Land Rover обяви стартирането на програмата Heritage Restoration, която ще реставрира стари модели от събрани от целия свят, като ще използва съществуващата база. Първите реставрирани автомобили ще бъдат в продажба в средата на тази година.

Компанията разработва нов модел, но премиерата му във времето не е ясна още, като слуховете са за 2018 година. Ако имаме предвид какъв неразрушим автомобил ще наследи, около него ще има много очаквания.

Днес ние празнуваме това, което поколения мъже и жени са направили, след като очертанията на Land Rover са били нарисувани в пясъка споделя изпълнителният директор на компанията д-р Ралф Спет.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини