Отидете към основна версия

28 303 22

Автовоз буквално разсипа екзотични автомобили

  • автовоз-
  • катастрофа-
  • спортни автомобили

Автовоз превозващ спортни автомобили се обърна на френската магистрала A12. Товарът включва два броя Lamborghini Gallardo, Ferrari F430, Porsche Cayman, Ford Mustang Shelby GT500, както и подготвено за писта Porsche 911. Това са автомобилите, които явно са се намирали в горната част, а отдолу най-вероятно има още или поне това виждаме на снимките. Тези машини са мечта за много хора по света и случилото се определено не е приятна гледка.

Няма много информация, какво е довело до произшествието, но със сигурност бъдещето на шофьора в тази професия не е светло. Застрахователите, които ще трябва да покрият щетите няма да бъдат много радостни от случилото се, а за собствениците да не говорим. За разлика от страната ни подобни щети в повечето държави се вписват в застрахователната история на автомобилите и цената им пада драстично.

Тази катастрофа особено на магистрала може да има много по-тежки последствия и само може да ни напомни да бъдем по-внимателни на пътя и, че металните кутии, в които се движим могат да бъдат достатъчно опасни и освен нашата да застрашат и други съдби особено в зимните условия в момента.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини