Отидете към основна версия

26 906 13

Продава ли се Mercedes-ът на Путин у нас?

  • mobile.bg-
  • mercedes-benz-
  • путин-
  • обява

Интересна обява, публикувана в сайт №1 за автомобили у нас mobile.bg, разбуни духовете на автомобилните фенове. Става въпрос за бронирана и удължена версия на Mercedes-Benz S-Klasse W140, за която се намеква, че е била използвана като превозно средство не от кого да е, а от Владимир Путин.

Руският президент действително се е возил в такъв автомобил, но дали точно това е неговият - не става ясно. Сравнявайки снимките от обявата и такива с Путин в колата, се вижда, че автомобилите са еднакви, като една от разликите е в джантите, а друга в цвета на тапицерията. 

Не е ясно как продавачът ще докаже историческия произход на продаваната от него кола, защото ако тя не е била използвана лично от Путин, исканата цена за нея от 3.2 млн лева е прекалено висока. В обявата се твърди, че автомобилът е произведен през 1995 година и е с пробег от само 75 000 км.

Публикувана е на 14 февруари, като е посочено, че колата се намира в София. Бърза справка показва, че подобен S600 Pullman може да се намери и за 10 000 лв. Ето и самата обява, в която пише: "Предлагаме на вашето внимание първата лимузина на Президента Путин...". Вижте я ТУК
 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини