Отидете към основна версия

24 905 9

Луда автомобилна надпревара в Люлин

  • луда надпревара-
  • автомобили-
  • шоу

Грандиозно автомобилно шоу, което гарантирано ще вдигне адреналина в кръвта ти!

В края на месец май столичният квартал Люлин ще се превърне в центъра на София. Там ще се проведе състезанието "Луда надпревара" - грандиозното автомобилно шоу, което гарантирано ще вдигне адреналина в кръвта на автомобилните фенове.

Събитието ще се проведе на 28-29 май в София, Люлин Център, където ще видите зрелищно шоу със собственоръчно направени автомобили и впечатляващи шофьорски умения, както и талант за избягване на брутални удари. Последните "оцелели" участници, автомобилите на които могат да се движат на ход са победители.Освен това организаторите са подготвили уникално изложение на визуален и аудио тунинг на автомобили, зрелищно каране на пистови и кросови мотоциклети, както и още доста изненади.

Желаещите за участие могат да се запишат в "Луда надпревара" на адрес www.ludanadprevara.com. Мероприятието се провежда под мотото "Спри агресията по пътищата – стани един от нас." Помогнете ни да спрем абсурдите по пътищата, причина за смъртта и тежките наранявания на толкова много хора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини