Отидете към основна версия

20 502 20

Новите модели на Skoda: Polar, Rapid II и Superb RS

  • skoda-
  • нови модели-
  • polar-
  • rapid ii-
  • superb rs

Според все още непотвърдена официално информация, чешкият автомобилен производител се подготвя да обнови съществено моделната си гама. За някои от предстоящите новости, като големия кросоувър Kodiak, рестайлинг версията на Octavia и за новото Yeti, вече сме ви информирали.

Сега обаче в интернет пространството се завъртя информация за още предстоящи модели с емблемата на Skoda. По-конкретно става дума за нов малък кросоувър, който ще се появи през 2019 година и ще се казва Polar (снимката най-горе). В основата на този автомобил ще залегне платформата от VW Polo, като за него ще е налична и фирмената 4х4 система с Torsen от пето поколение.

Иновацията Polar ще се продава на европейските пазари с цена под 20 000 евро. Следващият предстоящ модел на чехите пък ще е второто поколение на Rapid. Новата генерация обаче ще се появи след Polar, което приблизително означава, че ще го очакваме през 2020-а.Обещанията са за нова, по-привлекателна външност, подобрени материали и много нови електронни помощници. Всичко това обаче ще доведе до по-висока крайна цена на продукта. Последната предполагаема новост за чехите ще е спортната версия на Superb. Модификацията RS има за цел да се превърне във флагман на компанията и още повече да подобри продажбите на Superb.

Най-вероятно Skoda Superb RS ще разполага с бензинов мотор с мощност над 300 конски сили, както и с редица аеродинамични подобрения по автомобила (снимката най-долу). Спортни кресла, различен волан и по-големи джанти ще допълват подобренията по най-луксозната и наточена Skoda.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини