Отидете към основна версия

14 594 31

Как да оставим проблемите с колата в миналото

  • проблеми-
  • колата-
  • лев инс

Проблеми с колата? Едва ли има шофьор, който не е попадал в дупка, пукал гума или автомобилът просто e престанал да го „слуша“. Още по-тежко е, когато аварията или инцидентът се случват извън България. В тази ситуация повече от всякога се нуждаем от помощ, а когато тя идва от професионалисти, проблемът се решава бързо и сякаш от само себе си. Така, вместо да викаме неволята, грабваме телефона и на помощ се притичва... застрахователят.

От ЗК „Лев Инс“ АД първи предлагат напълно безплатно необходимото съдействие, при авария, чрез подобрената застраховка „Автокаско“ и услугите към нея - „Асистънс в България“ и „Асистънс в чужбина“.

Помощ на пътя извън границите на България

В случай, че сте решили да направите пътуване в Европа, европейската част на Русия или пък Турция, определено се нуждаете от „Каско асистънс за чужбина“. За да бъде качествена и на ниво услугата, от ЗК „Лев Инс“ АД са се доверили на една от най-надеждните асистиращи компании в Европа. Тя е с над 30-годишен опит и обслужва повече от 20 000 случая годишно.

От продукта могат да се възползват шофьорите на всички леки автомобили, които са до 12 години от дата на производство, до 9 места и до 3,5 тона общо тегло. При лекотоварните, тонажът е малко по-голям – до 7,5 тона общо тегло, а при товарните, горната граница е до 40 тона общо тегло.

В случай на авария или инцидент, извън границите на България, шофьорите на леки автомобили мога да разчитат на пътна помощ, ремонт на място, репатриране и аварийно изтегляне, като всяка една от услугите е с лимит до 250 евро.

Ако късметът на пътя ви изневерява често, то може да се възползвате от безплатните услуги на професионалистите до 5 пъти през срока на действащата застраховка „Автокаско“.

Сериозен екип от механици идва за по-малко от 45 минути в случай, че се е повредил камионът, без значение къде в Европа се е случила аварията. Шофьорите на товарни превозни средства до 7,5 тона, могат да разчитат на пътна помощ и ремонт на място с лимит до 300 евро, както и на аварийно изтегляне до 500 евро.

За по-тежките возила, над 7,5 тона, се осигурява пътна помощ-партньор на преференциални цени, както и фиксирани цени за ремонт и сервиз на гуми, фиксирани цени за аварийно теглене на буксир, услуги по сигурността, в това число съдействие при плащането на глоби.

Безплатно смяна на гума, подаване на ток, доставка на гориво

В България, подобреното „Автокаско“ на ЗК „Лев Инс“ АД, вече включва напълно безплатно смяна на гума, подаване на ток и доставка на гориво. Професионални аварийни екипи са на разположение денонощно, за да оказват помощ във всяка точка на България.

Всички бъдещи и настоящи клиенти на „Лев Инс“ могат да се възползват от съдействието на специалистите, като трябва единствено да се обадят на телефона за денонощен Каско асистънс 0800 15 333.

Повече информация за подобрената застраховка „Автокаско“ може да бъде открита и на адрес: http://www.lev-ins.com/bg/Products/Automotive/

Устройство срещу крадци

Верни на традиция да действат изпреварващо и превантивно, „Лев Инс“ дават сигурност на клиентите си по застраховка „Автокаско“ и като монтират в автомобилите, напълно безплатно, допълнителни средства за защита срещу престъпни посегателства.

Може да проверите цената на Вашата застраховка „Автокаско“ и да я заявите не само в офисите на „Лев Инс“ и при посредниците, но и през сайта на компанията - http://www.lev-ins.com/bg/casco/?dev=1, като, при онлайн поръчка, ползвате и допълнителна отстъпка.

Активна грижа“

Застраховка „Автокаско“, както и задължителната за всички автомобилисти „Гражданска отговорност“, могат успешно да се комбинират и с иновативния продукт на „Лев Инс“ - „Активна грижа“.

Най-новата и единствена по рода си у нас застраховка „Активна грижа“ дава сигурност на пътя, в планината, на морето, като предлага спасяване по въздух с помощта на хеликоптер в случай на инцидент или критична ситуация. Продуктът разполага и с наземни екипи – линейки и мобилни групи. За да улесни максимално своите клиенти, тази година „Лев Инс“стартира алтернативен и още по-достъпен начин за продажба на "Активна грижа" - чрез скреч карти. В момента те могат да бъдат открити в офисите на ЗК „Лев Инс“ АД в цялата страна, както и при посредниците. Активирането на застраховката става лесно, само с обаждане на тел. 0800 10 200.

Информация за най-новия продукт на „Лев Инс“ може да бъде открита тук: http://www.lev-ins.com/bg/zastrahovkaactivecare

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини