Отидете към основна версия

37 484 11

Дизелова мощ - Audi AS4 Avant от ABT

  • audi-
  • a4-
  • abt-
  • as4-
  • тунинг

Има няколко автомобилни марки, които са пословични със своите спортно насочени комбита и Audi е една от тях. В този случай обаче, не става въпрос за бензиновите S и RS модели, а за дизел и повечко нютонметри. Най-големият такъв на A4 е 3.0-литров V6 и от завода излиза с мощност от 272 конски сили и цели 600 нютонметра въртящ момент.

След софтуерната намеса на специалистите по марката с четирите овала ABT, автомобилът вече разполага с 325 конски сили и цели 660 нютонметра, като по този начин се изравнява с братовчеда си SQ5. За бензиновото A4 също се предлага софтуер, който увеличава стандартната мощност от 252 коня и 370 нютонметра на 2.0-литровия TFSI до 330 коня, но много по малко нютони от на дизела - 440, но тук и кубатурата е по-малка. Очаква се съвсем скоро и решение за спортното S4, което бе представено наскоро.

Външните промени отново са семпли и включват добавки за предната броня, топлоотводи за калниците и нов дифузьор за задната, който си партнира с новите четири накрайника на изпускателната система. Всичко естествено е завършено от типичните за парката петлъчеви джанти.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини