Отидете към основна версия

29 116 19

Най-интересните автомобили от "Париж 2016" (част I)

  • париж 2016-
  • автосалон-
  • dacia

Париж, Франция. Наш екип от мястото на събитието.

Автомобилният салон в Париж, наред с тези във Франкфурт и в Женева, е най-значимото автомобилно събитие на Стария континент. Въпреки че някои от марките отказаха участие в изложението и тази година станахме свидетели на световни премиери както на концептуални автомобили, така и на серийни модели.

На тазгодишния автосалон във френската столица не присъстват марките Ford, Volvo, Mazda, Aston Martin и Rolls-Royce. Въпреки това салонът предизвиква интерес от страна на автомобилните специалисти.

Салонът отваря врати за посетители на първи октомври и ще продължи до 16 октомври. Ако не можете да го посетите, запознайте се с най-интересните автомобили от "Париж 2016" в поредицата от пет материала, които ще ви представим в следващите три дни.

Автомобилното изложение в Париж се отразява от близо 12 000 представители на най-различни медии от 87 страни в света. Наш екип също е на мястото на събитието, откъдето ви правим съпричастни с най-интересните новости от света на автомобилите.

И докато в Женева акцентът пада върху най-луксозните возила, тук в Париж производителите наблягат на т.нар. масови модели. Щандовете на премиум марките обаче също впечатляват с иновации. Сега ще ви разкажем за най-големите сензации на тазгодишното автошоу във Франция.

Най-масовата марка у нас

DaciaЗапочваме виртуалната разходка на салона с най-достъпните автомобили у нас Dacia. След това ще ви разкажем за френските марки, които имат доста силно присъствие на домашния си автосалон, ще обърнем внимание на най-интересното от японските и корейските автомобили, както и на масовите немски марки. Накрая ще завършим с т.нар. премиум марки - Ferrari, Mercedes, Audi и BMW.Румънската марка, която е лидер по продажби на нови автомобили у нас, продължава развитието си. В Париж Dacia демонстрира обновените версии на хитовите си модели Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV.

От гледна точка на дизайн е променен предният панел и при четирите модела, което им дава един нов, общ изглед. Предната броня, решетка и въздуховод подчертават здравия характер на автомобилите. Новите дневни светлини, които вече са LED, пък придават по-елегантен и модерен вид.

Новите фарове образуват четири квадрата, които заедно формират новия светлинен подпис на Dacia. Задните светлини на моделите Sandero, Sandero Stepway и Logan следват същата линия. В интериора има промени при материалите, ергономичността и отделенията за багаж. Като цяло моделите изглеждат още по-модерно и притежават новата фирмена идентичност.Обновеният кросоувър на Dacia, представен на автосалона в Париж, за пръв път в историята си ще се оборудва с шестстепенна роботизирана трансмисия EDC с два съединителя. Новата предавателна кутия ще се предлага за Duster с 1.5-литров турбодизел с мощност 110 к.с.

Технически характеристики и разход на гориво за всички марки и модели  ТУК

ЧАСТ II >>>
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини