Отидете към основна версия

10 631 15

Инсталациите на Toyota нападнати от мишки

  • toyota

В ерата на иновациите, много автомобилни производители се мъчат да се отличават с нестандартни решения, които понякога могат да изиграят лоша шега. Точно такъв е случая с окабеляването на автомобилите на японската компания Toyota, което разбираме, че има соя в състава на изолацията си.

Оказва се, че тази соя има аромат, който мишките усещат и сами можете да се сетите, на какви поразии са способни малките гризачи. За да ви успокоим, ще споменем, че става въпрос за американски автомобили от щата Тексас. Все още обаче, не се знае броят на засегнатите машини, но те при всички случаи не са една или две.

Странното в случая е, че от компанията не искат да покрият тези разходи като гаранционни, защото се смятат за външна намеса. Застрахователите от своя страна поемат почти всички засегнати от гризачите автомобили, но не покриват всички разходи. Според CarComplaints.com, в тексаския съд е внесен колективен иск, което означава, че лицата са с голям брой.

Намесата в окабеляването на автомобилите може да доведе до много опасни ситуации, а и собствениците едва ли ще са много щастливи, когато разберат, че окабеляването е изолирано с материал на растителна основа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини