Отидете към основна версия

11 420 17

5 неочаквани всъдехода без таван

  • всъдеход-
  • кабриолет

Представеният съвсем наскоро супер всъдеход Mercedes-Maybach G650 Landaulet е уникално съчетание на разкош, мощност, проходимост и свобода. Но трябва да знаете, че това съвсем не е първото такова творение.Въодушевени от новия Maybach, направен на базата на култовата G-Klasse, решихме да ви покажем и пет други подобни разработки. Някои от тях са серийни, а други - дело на тунинг ателиета. Те са подобни, но не съвсем.

УАЗ-469Най-достъпният и популярен у нас открит всъдеход е УАЗ-ката. Това е автомобил с огромен всъдеходен потенциал, който има военни корени и точно поради тази причина е лишен от всякакъв комфорт

Jeep Wrangler UnlimitedОще един всъдеход, който има далечни военни корени, но който днес представлява абсолютно комфортно средство за придвижване. Съществуват няколко открити версии, но тази е най-практичната.

NCE Hummer H2И ако до преди време липсваха серийни всъдеходи с четири врати, то в действие влизаха различни тунинг студия. Едно от тях е NCE, което превръща огромният Hummer H2 в своеобразен файтон.

NSC Range Rover VogueКалифорнийските тунинг специалисти от Newport Convertible Engineering, пък превръщат във файтон модерен Range Rover, при това в най-луксозното му изпълнение Autobiography.

Vantagefield Range Rover StarlightАвтомобилът от снимката е роден през епохата на безумен тунинг в средата на 80-те години на миналия век. Това е силно модифициран Range Rover от първо поколение, моделното име на който е Starlight.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини