Отидете към основна версия

58 266 34

Мъже, не купувайте такива коли на жените си

  • мъже-
  • жени-
  • автомобили

Не са малко мъжете, които по даден повод или дори без повод подаряват автомобили на своите половинки. Ясно е, че за да има мир в семейството, жената трябва да е щастлива, но много пъти, дори и след подарък автомобил, нежните ни половинки не са доволни.

Това едва ли има начин да се промени, но сега ще ви дадем няколко примера с автомобили, които в никакъв случай не трябва да купувате на жените си. Доверете ни се и дори и не си помисляйте за подобна покупка.

Китайско ментеRange Rover Evoque е мечтата на много дами и ако вашата недвусмислено ви намеква за такова возило, но вие нямате нужните средства, то недейте да прибягвате към ментето Landwind X7. Това е все едно да й подарите китайски iPhone с антена и четири SIM карти.

Розов УАЗДамата ви мечтае за всъдеход, за да може да гледа отвисоко и да се чувства премиум. В същото време тя иска "джипката" да е дамска, тоест боядисана в подходящ за нея цвят. Да купите обаче розов УАЗ... Знайте, че тя никога няма да ви прости това.

Рат тунингЗа мнозина от мъжете изкуственото състаряване на автомобили е мода, на която не могат да устоят, но жените едва ли разбират това модно течение. Ако и подарите, дори и чисто нова кола, покрита с ръжда е все едно да й подарите самобръсначка.

Златен ЗАЗМного префърцунени дами си мечтаят за златен автомобил, но той в никакъв случай не трябва да е ЗАЗ и друг ценово подобен автомобил. Ако за вас този автомобил е шедьовър и сте достатъчно смел, то подарете и го. После ще ни разкажете какво е последвало.

ВАЗ-2108Символиката на цифрите е важна за жените, а моделният номер на тази Лада е идеален за подарък за 8 март. Само че колата не е. Хубаво е да има символика, но по-добре се ориентирайте към BMW 8 серия. Няма как да сбъркате.

Наточен хечбек с механични скоростиRenault Clio RS, Opel Corsa OPC и подобни са идеален подарък за вашата дама. В много случаи обаче, механичните скорости ще донесат много главоболия, както на вас, така и на половинката ви. Така че се ориентирайте към такива коли с автоматик.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Свързани новини