Отидете към основна версия

8 449 2

И Джеръми Кларксън в болница

  • клаксън-
  • the grand tour

Водещият на предаването The Grand Tour се разболял от пневмония по време на годишната си отпуска. Кларксън, който е почивал със семейството си в Майорка сам оповести състоянието си, като го определи като "изключително дразнещо".

Според лекарите от болницата, здравето на телевизионния водещ е вън от опасност. В своя стил обаче Кларксън продължи с постовете си в интернет, като в един от тях публикува снимка с абокат на ръката си и написа, че този вид гривни не са най-подходящи за почивка.

В друго обръщение в социалните медии бившият водещ на Top Gear пусна снимка на Джеймс Мей, като отбеляза, че той е единственият останал член от екипа на The Grand Tour. Ще припомним, че по-рано, по време на снимки и зад волана на електрическия хърватски суперкар Rimac Concept One катастрофира Ричард Хамънд.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Видео от катастрофата на Хамънд

    Случаен зрител е успял да заснеме инцидента, при който пострада бившият водещ на Top Gear Ричард Хамънд и бе унищожен един от осемте хърватски суперав ...
    12.06.2017
    25 008
    7
  • The Grand Tour счупи рекорд за нелегални сваляния

    Новото шоу на бившите водещи на Top Gear Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей прати в историята рекорда за най-голям брой пиратски изтегляния ...
    12.12.2016
    13 240
    1