Last news in Fakti

7 Август, 2017 18:30 8 411 2

И Джеръми Кларксън в болница

  • клаксън-
  • the grand tour
И Джеръми Кларксън в болница - 1

Водещият на предаването The Grand Tour се разболял от пневмония по време на годишната си отпуска. Кларксън, който е почивал със семейството си в Майорка сам оповести състоянието си, като го определи като "изключително дразнещо".

И Джеръми Кларксън в болница

Според лекарите от болницата, здравето на телевизионния водещ е вън от опасност. В своя стил обаче Кларксън продължи с постовете си в интернет, като в един от тях публикува снимка с абокат на ръката си и написа, че този вид гривни не са най-подходящи за почивка.

И Джеръми Кларксън в болница

В друго обръщение в социалните медии бившият водещ на Top Gear пусна снимка на Джеймс Мей, като отбеляза, че той е единственият останал член от екипа на The Grand Tour. Ще припомним, че по-рано, по време на снимки и зад волана на електрическия хърватски суперкар Rimac Concept One катастрофира Ричард Хамънд.

И Джеръми Кларксън в болница


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    12 5 Отговор
    Обикновени хора, какво ни занивавате с тях? Това си е тяхната работа!
  • 2 Random

    0 2 Отговор
    Щото много му знае устата