Отидете към основна версия

12 776 25

Епичният Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Преди точно година един автомобил успя да изненада целия автомобилен свят с появата си - ултралуксозното купе наречено Vision 6. Дело на луксозното подразделение на Mercedes - Maybach, той впечатли всички с огромните си размери, свободния и пищен дизайн и идеите си. Мястото на премиерата му естествено не бе случайно - Concours D'Elegance в Пебъл Бийч.

Поради радостното приемане на автомобила обаче, от компанията решиха да продължат с още една версия - наистина епичен кабриолет, който ни остави безмълвни. С прибран покрив машината е с много по-добри контури, линиите допълнително се издължават и Vision 6 изглежда още по-голям.

Интериорът пък, е тотално вдъхновен от света на луксозните яхти - цялостно обвит в сини елементи говорещи за екологичното задвижване, вградени в него седалки облечени в бяла кожа, дървен под с красиви надлъжни метални релси и красиви километражи изнесени към шофьора.

Мощността отново е същите 750 електрически конски сили, които се събират от четирите двигателя за всяко едно колело. Батерията, която е достатъчна да бъдат изминати 500 километра по цикъла на NEDC, е вградена в пода на автомобила.

Както купето и този колосален автомобил изглежда напълно готов за пътя и няма да ни учуди новината за производството на ограничена серия, за която купувачи със сигурност ще се намерят.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини