Отидете към основна версия

4 664 7

CLS по японски

  • mazda-
  • vision coupe-
  • токио 2017

Един от най-изпипаните и елегантни автомобили на салона в Женева краси щанда на Mazda. Прототипът Vision Coupe бе представен лично от шеф-дизайнера на марката Икуо Маеда.

Купето с четири врати притежава пропорции и стил, от които могат да се поучат много други производители с далеч повече претенции за елитарност. Това обаче надали изненадва някого. Фирмената философия "Kodo", възприета през 2010 г. с концепта Shinari, продължава да дава плодове.

От Mazda не съобщават никакви технически подробности за Vision Coupe. Впечатление на снимките правят 21-цоловите джанти, спирачните апарати Brembo и четирите ауспухни тръби.

Крайно лаконичният и изчистен интериор съчетава кожа и дърво. Огромен дисплей заема цялата дължина на арматурното табло от приборния панел до пасажерската врата. От Mazda отбелязват, че екранът работи само когато има нужда от него, за да не разсейва водача.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новата Mazda3 ще изглежда така

    По време на протичащото в момента автомобилно изложение в Токио, японската компания Mazda представи един прототип, който се нарича Kai. Според информа ...
    25.10.2017
    6 515
    9