Отидете към основна версия

14 440 11

Интересни предложения за секс в автомобил

  • автомобили-
  • секс-
  • свети валентин

В едно британско изследване по темата четем, че четвъртото от петнайсетте най-популярни места за секс след леглото, дивана и душа е... колата. И тъй като днес е денят на влюбените, решихме да ви покажем нашето виждане за някои интересни автомобили за секс. В каквато и кола да решите да практикувате сексуалните си умения обаче, първо се убедете, че двигателят е приведен в покой и, че ръчната спирачка е дръпната.

При голямо желание и известна доза фантазия, в отлична кола за секс може да се превърне дори и малкия Smart. Той обаче задължително трябва да е кабрио.

Още един "мъник", Fiat 500 влиза в класацията ни за най-сексуални автомобили. Тук обаче става дума за съвременната интерпретация на модела, а не за оригинала от 1957-а.

Преминаваме към най-големите и респективно най-удобни леки коли за секс - стреч лимузините. Там има всичко. И пространство, и минибар, и още какви ли не глезотии.

Най-аристократичната марка Rolls-Royce действа на голяма част от жените като афродизиак. Комфортът е налице, а таванът наподобява на нощно небе...

Тази американска класика не е толкова романтична, но пък удължената версия на Cadillac Escalade е подходяща дори и за групови изпълнения.

След двата мъника и ултраскъпите предложения, отново слизаме на земята с Honda Element от 2007 година. Салонът и лесно се превръща в изцяло функционална спалня.

Porsche-тата са също силен възбудител и безусловно заслужават място в тази класация. Да се прави удобно секс в Porsche обаче е възможно само в Cayenne или в Panamera, но пък има и екстремни типове, които опитват и в класиката 911.

Това, според нас е най-удобната кола за секс, макар и не лека. Volkswagen California разполага с пълноразмерно легло, с хладилник и дори с мивка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини