Отидете към основна версия

21 926 38

Какви комбита BMW 3er (E46) се продават у нас?

  • bmw-
  • 3er-
  • e46-
  • mobile.bg

Що се отнася до пазара на употребявани автомобили у нас, то третата серия на BMW в изпълнение Е46 е една от най-популярните коли. "Тройката" е предпочитана основно от млади хора заради изключителните и динамични качества и сравнително приемливите цени.

Според мнозина обаче тази кола отстъпва що се касае до практичност. От друга страна като се замислим, несправедливо е за практичността да платим с удоволствието от шофирането. Е46 3-серия на BMW в комби вариант решава тази несправедливост.

Сама по себе си Е46 е изключителна за годините си кола, а комбито дава екстра свобода в придвижването, като в същото време запазва елегантния силует на каросерията. Е46 се оборудва с 4 и 6-цилиндрови двигатели, като вторите са препоръчителни, без значение дали бензинови или дизелови.

Моделът Е46 се произвежда от 1997 дo 2006 година, а конкретно комби версията - от 1999 дo 2005-а. Фейслифтът през 2001 г. прави колата още по-красива, както решава и казуса със слабите заварки на задния мост. Какви комбита от третата баварска серия се предлагат у нас, можете да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини