Отидете към основна версия

12 407 19

Хибрид между комби и ван за БГ-фенове

  • honda-
  • stream

Японската марка Honda има много почитатели у нас, но се са малко онези, които смятат автомобилите и за скучни и маломощни. Независимо от всичко марката се е доказала отдавна в световен мащаб и е сред лидерите по надеждност и здравина. А точно такава евтина и здрава кола е необходима на голяма част от средностатистическите българи. Сега ще спрем вниманието ви на един японски модел, който не е толкова популярен у нас, но пък на вторичния пазар екземпляри от него не липсват.

Любимите на голяма част от българите дизелови мотори не са налични в този модел, но пък бензиновите могат лесно да се оборудват с АГУ. Става дума за Honda Stream. Тази кола е нещо като хибрид между комби и миниван. Произвежда се от 2000-а до 2014 година и е особено успешна на пазарите с десен волан – основно в Сингапур и Япония. Въпреки това обаче, колата е изнасяна и за страни с лява дирекция.

Тук акцентираме на първата генерация, която е по-разпространена у нас. В България има доста такива екземпляри, като, както вече споменахме, най-изгодни са моделите от първото поколение. Третият ред седалки е сгъваем, но сочи в правилната посока, за разлика от този в Е-Klasse. У нас популярни са версиите с 1.7- и 2.0-литров бензинов двигател. За сума от порядъка на 5 000 лева може да бъде закупен приличен автомобил. Какви са предложенията у нас - вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини