Отидете към основна версия

8 237 7

Заводска баничарка Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado-
  • utility commercial

Рестайлинг версията на всъдехода Toyota Land Cruiser Prado се сдоби с товарна модификация, която е наречена Utility Commercial. На практика външният вид на автомобила не е променен, но вътре са останали само предните кресла, а пространството назад е превърнато в пълноценен багажен отсек.

Седалките са отделени с преграда от частта за товари. Баничарката Toyota Land Cruiser Prado Utility Commercial се предлага във варианти с три и пет врати. Късата база разполага с 1 584 литров багажник, където може да се натоварят багажи с маса до 593 килограма. Дългата база може да качи на борда си 756 килограма товар, а пространството за багаж е 2 216 литра.

Всъдеходната баничарка се предлага само с един-единствен двигател. Той е 2.8-литров турбодизел с мощност 180 конски сили. Скоростната кутия е само механична. Базовото оборудване е по-бедно, но в никакъв случай не може да се нарече спартанско.

Да, вместо климатроник има обикновен климатик, а джантите са метални, но пък в оборудването са включени пълен набор от въздушни възглавници, система за безключов достъп до автомобила, мултимедийна система, а така също и асистент при теглене на ремарке.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини