Отидете към основна версия

21 133 26

Кола на старо с рали минало, която може да се купи у нас

  • subaru-
  • impreza-
  • автомобилът на старо
Impreza пета генерация

Днес ще спрем вниманието ви на един модел, който има ярко рали минало. Става въпрос за Subaru Impreza - една компактна 4х4 кола, която се произвежда от 1997 година. В зависимост от това, какви пари бихте отделили за покупката на Impreza, то цените варират от 2 000 до 20 000 лв, като това зависи от възрастта и генерацията на модела.

От Impreza има пет генерации, като и петте са с 4х4 задвижване и с опозитни двигатели. Независимо от моделната генерация, ако има автомобил, който е неразривно свързан с рали автомобилите, то това със сигурност е Subaru Impreza. За това са виновни легенди като Колин Макрей, Ричард Бърнс, Петер Солберг и други.

Но не това е най-важното в случая. Impreza е емблема за адекватно 4х4 задвижване, както и за издръжливи боксерни двигатели. Моделът се предлага като комби, седан и хечбек, но която и от трите версии да изберете, знайте, че ще трябва много да се постараете, за да затънете в кал, сняг, чакъл или каквото и да е.

Impreza дава независимост, но трябва да се внимава с двигателя, който е скъп за поддръжка, заради необичайното разположение на цилиндрите. Какви автомобили Subaru Impreza се продават у нас, можете да разгледате ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини