Отидете към основна версия

8 471 3

Bugatti пуска "противоречив" Chiron

  • bugatti-
  • chiron

YouTube-блогърът Whitesse JR разкри любопитна информация, относно новата версия на хиперкара Bugatti Chiron. Новата модификация, която той определя като "силно противоречива" е готова и е била представена на тесен кръг от клиенти.

Тайната презентация се е случила в Бевърли Хилс, а всички присъстващи са подписали споразумение за конфиденциалност. Поради тази причина и Whitesse JR не може да разкрие всички подробности за колата, но твърдението му, че е противоречива, заинтригува специалисти и фенове по цял свят.

Новата серия ще е силно ограничена, ще е снабдена със същия осемлитров W-образен шестнайсетцилиндров двигател, който ще е и със същата мощност - 1 500 конски сили. Максималният въртящ момент ще е 1 600 Нм.

Изданието Motor1 излезе с интересен материал по темата, според който "противоречивостта" на новата версия ще е свързана с външния вид на колата. Това предполага факта, че Bugatti е излязла от стандартните рамки за промяна на цветовете и материалите. Дали става дума за нова каросерия? Предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини