Last news in Fakti

7 Май, 2018 11:15 8 452 3

Bugatti пуска "противоречив" Chiron

  • bugatti-
  • chiron
Bugatti пуска "противоречив" Chiron - 1

YouTube-блогърът Whitesse JR разкри любопитна информация, относно новата версия на хиперкара Bugatti Chiron. Новата модификация, която той определя като "силно противоречива" е готова и е била представена на тесен кръг от клиенти.

Тайната презентация се е случила в Бевърли Хилс, а всички присъстващи са подписали споразумение за конфиденциалност. Поради тази причина и Whitesse JR не може да разкрие всички подробности за колата, но твърдението му, че е противоречива, заинтригува специалисти и фенове по цял свят.

Новата серия ще е силно ограничена, ще е снабдена със същия осемлитров W-образен шестнайсетцилиндров двигател, който ще е и със същата мощност - 1 500 конски сили. Максималният въртящ момент ще е 1 600 Нм.

Изданието Motor1 излезе с интересен материал по темата, според който "противоречивостта" на новата версия ще е свързана с външния вид на колата. Това предполага факта, че Bugatti е излязла от стандартните рамки за промяна на цветовете и материалите. Дали става дума за нова каросерия? Предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишока

    7 1 Отговор
    Браво евала аферим !
    От кога чакаме да я купим тая новата та да се отличаваме от щерката на боса държавен щото тя кара тая вече старата версийка ! Нълииии ! А така !
  • 2 Мишока

    4 2 Отговор
    А забравих ! Тряа няма как ще купим щото са екологични ...нови с катализатор !
    Не кът старте лингии 20 годишните !
    Ем хаерлия да е !
  • 3 GAZMAZ

    1 0 Отговор
    Сигурно, ще се предлага с газова уредба.Противоречиво е, защото пазят в тайна, дали ще бъде на метан или пропан-бутан, все още не е и ясен размера на бутилката, като пура ли ще бъде или тороидална в резервната гума.Проблема идва от там, че бугатитата конструктивно нямат резервна гума и се очаква скоро решение за точното позиционране на газовата бутилка.Другото, противоречиво нещо е, че колата трябва да има седем места или да е като товарн, за да може да не плащаме висок данък, да буде Н1 и данъка и да е не повече от 15-20лв, че иначе, трябва да се плаща на вноски, много е скъп, тя е уж с катализатори, ама ако се махнат и се ремапне екуто, да не ги търси, ще се вдигнат екоемисиите, които отделя, абе много въпросителни има около този противоречив Чирон, дано скоро ги разкрият, че тука в България, го чакаме с нетърпение да си го купиме.Със заплати от по 1000лв и сумати заеми, какво друго да правиме, освен да се интересуваме от Бугати и други достъпни автомобили.