Отидете към основна версия

25 660 27

Автомобил на годината в Германия е...

  • coty-
  • германия-
  • jaguar-
  • i-pace

Първият изцяло електрически автомобил в историята на Jaguar, спечели престижната награда „Автомобил на годината в Германия за 2019 г.“

5-местният спортен SUV Jaguar I-PACE събра най-много гласове измежду 12 авторитетни автомобилни журналисти, които тестваха всички 59 номинирани автомобила в серия от разнородни тестове на различни терени и условия. Това, което отличи Jaguar I-PACE от останалите са изключителната му динамика, стилно излъчване и безкомпромисното му пътно поведение.

Йенс Майнерс, член и говорител на журито в конкурса „Кола на годината в Германия“, сподели:„Jaguar I-PACE е не само първият премиум електрически автомобил от сериен производител, но и съчетава по неповторим начин предимствата и възможностите, които предоставя електрификацията в дизайна и изработката на автомобила.

Пътното му поведение е впечатляващо, а неговият дизайн и практичност изпъкват сред останалите. Това са само част от причините Jaguar I-PACE да бъде победителят срещу сериозната конкуренция.“

Приемайки наградата, Проф.Др. Ралф Шпет, CEO на Jaguar Land Rover, сподели: „Ние сме изключително горди да получим тази награда от немските медии за нашия първи в историята изцяло електрически автомобил – Jaguar I-PACE. Да спечелиш такава награда в родината на премиум брандовете е голяма чест за нас.”

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини