Отидете към основна версия

2 989 7

4 потенциални автомобила за следващия Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • автомобили

В началото на следващата година по кината ще бъде пуснат новият филм от поредицата за Агент 007. Това ще 25-ата лента подред, но автомобилните фенове се интересуват най-вече от това в какъв автомобил ще видим Джеймс Бонд. Нашата подборка е следната, а вашите предположения можете да оставите в коментарите под статията.

Когато историята все още не се екранизира, шпионинът кара Bentley. Пример за това е романът от 1953-а "Казино Роял", където Бонд управлява двуместно Bentley Blower, произведено 1931 година. Защо сега, 65 години по-късно Бонд да не се "метне" на новото поколение на Continental GT, например.

Съплатформаниците BMW Z4 или Toyota Supra имат реален шанс да станат партньори на Бонд в новата поредица. Ще припомним, че Бонд управлява Toyota 2000GT в лентата от 1967-а (You Only Live Twice), а германските автомобили BMW Z3 и Z8 се срещат във филмите за агента през 90-те години на миналия век.

Aston Martin DB10 вече беше участник в предишния филм, но това съвсем не му пречи да се завърне отново. Тази кола обаче съществува в един-единствен екземпляр и затова е по-вероятно компанията да използва серийната версия на Aston Martin Vantage.

Jaguar Land Rover отдавна поддържат партньорски отношения с създателите на филмите за агент 007. Почти няма филм, в който под една или друга форма да не се появяват коли с марките Jaguar и Land Rover. Сега, очакванията са за появата на електрическия Jaguar I-Pace.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини