Отидете към основна версия

6 243 8

Range Rover с предно предаване

  • range-
  • rover-
  • land rover-
  • lrx

Британското автомобилно издание Auto Express публикува първите снимки на компактния кросоувър на Range Rover, който се явява наследник на концептуалната разработка Land Rover LRX. Въпреки силния камуфлаж, с който е покрита каросерията, ясно се вижда, че серийният модел е доста сходен с концепта LRX.

Новият Range Rover е построен на платформата на последното поколение Freelander и се очаква да бъде екипиран или с двулитров бензинов двигател, или с дизел със същия обем. Независимо от агрегата, автомобилът ще е оборудван с start/stop система.

Новият компактен кросоувър ще се предлага както с предно, така и с 4х4 задвижване. Предвижданията са, че моделът ще се появи на пазара през 2011 година, а премиерата му ще бъде още тази есен в Париж.

Интересни са и цените, която се спрягат. Версията с предно предаване ще стартира от 34 700 евро, а 4WD ще струва най-малко 40 500 евро. На пръв поглед тези цифри изглеждат доста завишени като се има предвид, че де факто това е автомобил от т.нар. Голфов клас, но с малко завишен клиренс и визия на кросоувър.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини