Отидете към основна версия

31 889 64

Евтино Audi R8 с един малък кусур

  • audi-
  • r8-
  • обява-
  • продажба

Макар да е вече на 12 години, първото поколение на Audi R8 не изглежда остаряло. Моделът все още няма статус на класика, цените на вторичния пазар спадат и добре поддържан екземпляр може да се намери за по-малко от €50 000.

От време на време в обявите се появяват и още по-евтини R-осмици. Антрацитеното купе на снимките, например, се продава за едва 37 800 швейцарски франка (€33 487).

Колата е произведена през 2007 г. и очевидно не е стокова. Предишният собственик е монтирал огромни джанти и е снижил окачването, а заводската аеродинамика е оптимизирана с допълнителни елементи, но като цяло автомобилът изглежда запазен.

За съжаление (а може би за радост на някои купувачи) R-осмицата има една доста екстравагантна особеност. Собственикът явно е бил толкова вманиачен почитател на Louis Vuitton, че е поръчал да тапицират седалките и корите на вратите като чанти на френската модна къща.

От друга страна, колата изглежда добре, без видими щети и технически неизправности, а цената е повече от разумна. Който може да отдели €33 хил. за такъв автомобил, ще намери пари и за претапициране на салона.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини