Отидете към основна версия

13 309 15

Майка преби автокрадец, седя върху него до ареста (ВИДЕО)

  • автокрадец-
  • кражба-
  • побой-
  • куриоз-
  • сащ

Самотна майка от нюйоркския квартал "Бронкс" смаза от бой млад мъж, който се опитвал да открадне колата ѝ, докато приготвяла сина си за училище, съобщава CBS News. Тихиша Джоунс видяла крадеца на шофьорската седалка през прозореца на апартамента и тъй като вече два пъти разбивали автомобила ѝ, решила този път да се справи с проблема със собствени сили.

Жената изхвърчала навън, приклещила мъжа и започнала да го налага с всички сили. Тихиша не помни много от случилото се, тъй като ѝ "причерняло пред очите". "Не знам какво стана. Помня само, че побеснях. Продължавах да го млатя и да му крещя, че няма начин да ми открадне колата", разказва самотната майка.

Когато разбрал, че няма да му се размине, крадецът, идентифициран по-късно като 19-годишния Бернардино Сантяго, опитал да се изхлузи от фланелката си с надеждата да се откопчи от желязната хватка на разярената жена. Джоунс обаче просто седнала върху него и го затискала, докато пристигне полицията.

Съседка от по-горен етаж заснела края на екшъна с телефона си. Сантяго нямал нужда от медицинска помощ след побоя. Бил много пиян и се опитал да се оправдае с обяснението, че чакал кола на Uber, но ще бъде съден за опит за кражба на автомобил.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини