Отидете към основна версия

18 766 26

Щракнаха новите BMW-та X5 M и X6 М

  • bmw-
  • x5-
  • x6-
  • m

В интернет пространството се появиха интересни снимки, даващи ни представа как ще изглеждат новите BMW-та X5 M и X6 M. Наточените кросоувъри, във версия Competition, са снимани на поточната линия без какъвто и да било камуфлаж.

От снимките се вижда, че за разлика от стандартните Х5 и Х6, наточените версии са оборудвани с доста различен и по-агресивен аеродинамичен обвес и разполагат с огромни въздухозаборници в предната броня.

Разликите включват още ефектен заден дифузьор, както и ауспухна система, завършваща с четири тръби, излизащи отзад с два сдвоени накрайника. В салона е наличен М-волан и спортни предни седалки с изразена странична поддръжка.

По предварителна информация, двигателите на BMW X5 M и X6 M ще са с работен обем 4.4 литра, ще са V-образни осемцилиндрови с по два турбокомпресора. Базовата мощност ще е 600 коня, а във версията Competition - 625 к.с.

Агрегатите ще работят съвместно с осемстепенна автоматична скоростна кутия, а максималният въртящ момент ще се предава през нея на четирите колела с фирмената M xDrive система. Ускорението до 100 ще е под 4 секунди.

Ще припомним, че настоящите X5 M и X6 M разполагат с двигатели 4.4 V8 с мощност 575 конски сили и максимален въртящ момент 750 Нм. От място до 100 км/ч те ускоряват за 4.2 секунди, а максималната им скорост е 280 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини