Отидете към основна версия

32 907 71

Кола на старо за псевдобаровци, но със стил

  • jaguar-
  • xj-
  • автомобилът на старо

Все повече хора у нас започват да обръщат внимание на новите автомобили, но болшинството българи предпочитат употребявана, но по-луксозна кола. Сега ще спрем вниманието ви на един недотам конвенционален за нашите ширини модел, който предлага много лукс и екстравагантност.

Поддръжката му съвсем не е евтина, но както се казва: Кеф цена няма. Става дума за това, че за парите, които ще похарчите за чисто нов нискобюджетен автомобил можете да намерите изключителни машини. Все пак, животът е твърде кратък, за да караме скучни коли. Ако ще се правиш на баровец, поне бъди такъв със стил.

Поданиците на нейно величество знаят най-добре как да комбинират едното и другото, и го наричат с думата аристокрация. С Jaguar XJ определено няма да се изгубите в масовката от стари S-класи, 7-ци и А8-ци. Напротив, ще изпъкнете.

Все пак ще пътувате с британски автомобил, представител на старата школа и в много случаи оборудван с кадифен V8 мотор, способен да произведе почти 300 к.с. А да седнете отзад ще бъде точно толкова удобно, колкото и мястото на първия ред. Вижте какви екземпляри от стария, но луксозен и нетипичен за нашите ширини XJ, се предлагат у нас ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини