Отидете към основна версия

2 592 12

Lexus става на 30

  • lexus-
  • юбилей

На 30 юни Lexus ще отбележи 30-та годишнина от рождението си като луксозна автомобилна марка със специални високотехнологични представяния по време на Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, едно от водещите европейски събития свързани с автомобили, изкуство и лайфстайл.

Дейностите ще включат завършека на конкурса Lexus UX Art Car, представянето на новия концептуален модел LC кабриолет и европейската премиера на новия SUV RX. Lexus е официален партньор на петото издание на събитието, което се провежда във формалните владения на известното Château de Chantilly във Франция, на 50 км северно от Париж.

Събитието е световно признато като историческа и елегантна витрина на най-стилните класически, модерни и концептуални автомобили. Мястото е известно и с конкурса за най-добрите, парад на „Най-красивите автомобили в света”, аукцион и много други събития и забавления, създадени, за да отбележат “art de vivre à la Française” – квинтесенцията на френския начин на живот. Като събитие, посветено на стила, лукса и майсторската изработка, то е подходящото място, където да се проведат празненствата за годишнината на Lexus.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини