Отидете към основна версия

2 850 9

Предпремиерно: Новото комби на Mini у нас

  • mini-
  • clubman-
  • jcw-
  • софия

В сърцето на столицата, в Ботаническата градина, марката Mini показа обновеното си комби, което се явява рестайлинг версия на текущото поколение. Продажбите започват от средата на лятото, а цените ще бъдат обявени на 1 юли тази година. Базовата цена за обновеното Mini Clubman ще е 24 000 евро, а топ модификация ще се явява версията JCW, която вече е с мощност от 306 конски сили.

Наточеното комби разполага и с фирмената All Four система, която предава момента и на четирите колела. Базовите агрегати ще са трицилиндрови. Що се касае до екстериорни и интериорни промени, то новото Mini Clubman впечатлява с нови предни светлини, видоизменена радиаторна решетка, променен дизайн на стоповете, както и с нови джанти и цветове.

В салона се набиват на очи по-качествени материали и по-богато базово оборудване. Интересно е да се спомене, че премиерата на обновената версия съвпада с 60-годишния юбилей на комбитата от британската марка. Първото Mini Clubman се появява на бял свят през 1959 година и се произвежда чак до 1982-а. Следва пауза и през 2007 марката възражда комби версията си.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини