Отидете към основна версия

28 608 48

"Братушките" пуснаха новата UAZ-ка

  • uaz-
  • patriot-
  • pickup

 

От 22 май 2012 година Уляновският автомобилен завод започна производство и продажби на нова версия на своя автомобил с висока проходимост UAZ Patriot. На модернизация е подложена и модификацията UAZ Pickup, като промените и при двете машини са концентрирани в интериора.
 
Всички автомобили от семейството Patriot вече се предлагат с коренно различно арматурно табло със значително по-качествена и мека пластмаса и уреди. Детайлите на новата арматура са намалени, но за сметка на това са модерни и доста сходни с тези на западните аналози.
 
Основна новост е наличието на аудиосистема от типа 2DIN с USB вход и Bluetooth за връзка с мобилен телефон. В новия интериор са използвани два цвята. Основният е черен графит, а допълнителната декорация е решена в бежово.
Инженерите от UAZ са обърнали и сериозно внимание на шумоизолацията на салона. Благодарение на новите материали се повишава и безопасността на водача и пасажерите при евентуален удар. До сега твърдата пластмаса на арматурата беше причина за множество травми след катастрофа.
 
Рестайлиг версиите на Patriot са оборудвани и с нова климатична инсталация, дело на германската компания Sanden. От UAZ се гордеят, че вече дори базовите версии на Patriot са екипирани с атермични стъкла, като предните са с електрическо задвижване.
 
Началната цена на новата версия UAZ Patriot, оборудван с бензинов двигател, е 543 000 рубли (13 690 евро). Дизелът пък се предлага за 633 000 рубли (15 959 евро).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини