Отидете към основна версия

3 795 33

Subaru обнови Impreza

  • subaru-
  • impreza-
  • рестайлинг

Японците от Subaru разкриха подробности за обновената версия на един от най-продаваните си автомобили. Става дума за модела Impreza, на който е направен рестайлинг, както на версията седан, така и на хечбек варианта. Промените са засегнали и интериорната, и екстериорната част на автомобила.

Външно, основните промени са свързани с нова радиаторна решетка, различна предна броня с черни прорези в долната ѝ част и с видоизменени задни светлини. В салона на очи се набива новата и по-голяма мултимедийна система, както и по-качествените материали, използвани в купето.

Още една иновация е системата Eyesight Touring Assist, която вече влиза в списъка с базово оборудване на модела. Тя включва система за поддържане на движението в определена лента от пътното платно, система за автоматично спиране и адаптивен круиз контрол. Всичко това прави колата полуавтономна на път с добра маркировка.

В технически план други изменения няма. Предлаганите за Impreza двигатели си остават бензиновите с обем 1.6 и 2.0 литра, които са с мощност 115 и 154 конски сили, съответно. И двата мотора работят заедно с вариаторна скоростна кутия и предават момента или само на предните или и на четирите колела (в зависимост от версията). Продажбите стартират в Япония, а по-късно и в САЩ и Европа.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.

Свързани новини