Отидете към основна версия

8 115 32

Ето го финалния вариант на новия Golf

  • volkswagen-
  • golf-
  • viii

Точно, когато на изложението във Франкфурт, германците от Volkswagen представят своя нов бестселър (по техни думи), папараци успяха да уловят подготвящият се за дебют нов Golf. Става дума за осмото поколение на модела, което ще бъде представено до края на годината и по-конкретно за неговата хибридна версия. Въпросният нов Golf GTE е сниман от папараци на CarPix в Германия.

Външният вид е без сериозен камуфлаж, а емблемата е новата за концерна, представена официално с ID.3. На очи се набива розетката за зареждане на плъгин хибрида, която е разположена на десния калник, а не, както беше досега - в радиаторната решетка.

Единственият лек камуфлаж е наличен в областта на фаровете и задните светлини. Малки лепенки има и в предната броня в областта на фаровете против мъгла. Немците показаха и интериора на колата, като изображението, което ви показваме на арматурното табло е официално.

Най-вероятно хибридната версия от снимките ще бъде показана заедно със стандартните варианти на новия Golf. Според специалистите именно това е финалният вариант на Golf VIII, който съответства на 99% на колата, която ще бъде представена официално съвсем скоро.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.

Свързани новини