Отидете към основна версия

4 705 10

Едно Peugeot за свободното време

  • peugeot-
  • boxer-
  • 4x4 concept

Притежаващият изразителен стил и 720 000 продадени бройки от лансирането си досега, PEUGEOT BOXER ще бъде участник във VDL 2019 (Салон за автомобили за свободното време).

За новата си роля PEUGEOT BOXER е значително променен и разчупва стереотипа с комбинация от WANDERLUST GREEN, MINT, Alcantara в цвят GREVAL Grey и бял естествен минерал АРАГОНИТ.

Наследник на PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT, той също е проектиран да преодолява всякакъв тип терени със задвижване на всички колела от DANGEL, специфични гуми и по-висок пътен просвет.

За да осигури цялостно преживяване, неговата обитаема площ от 10 кв. м, създадена съвместно със специалистите BRAVIA MOBIL, е оборудвана да побере до 3-ма души дългосрочно.

Нещо повече – той може да превози електрически планински велосипед PEUGEOT eM02 FS Powertube и канадско кану на покривните си рейки.

PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT ще има световна премиера на Салона за за автомобили за свободното време, който ще се състои в Льо Бурже от 28 септември до 06 октомври 2019 година.

Трансмисията 4x4 от DANGEL е осигурена от виско съединител и предна раздатъчна кутия. Тя се активира чрез 3 ключа, разположени в обсега на водача от лявата страна на бордното табло. Налични са 3 режима на шофиране:


- режим 2WD за задвижване при нормално сцепление, за ежедневно шофиране.
- режим 4WD, при който в случай на загуба на задвижването трансмисията изпраща мощност до задните колела.
- режим Lock, при който се блокира задният мост; полезен при шофиране в екстремни условия и мостови прелези.

Двигателят BlueHDi 165 с 6-степенна механична скоростна кутия развива достатъчен въртящ момент от 370 Нм.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини