Отидете към основна версия

2 955 11

Само хибриден Jazz за Европа

  • honda-
  • jazz-
  • fit-
  • токио 2019

На салона в Токио Honda представи новото поколение на субкомпактния Jazz. Моделът ще стане първият автомобил в европейската гама на компанията, който ще носи хибридната емблема e:HEV. На пазара на Стария континент други модификации няма да се предлагат.

Силовата установка на новия Jazz се състои от 1.5-литров бензинов двигател и два електромотора. Системната мощност не се съобщава.

Заедно с хечбека на пазара ще излезе и "всъдеходната" версия Crosstar, която има по-висок клиренс, различно оформление на радиаторната решетка, пластмасови декорации на праговете и калниците, и релси на покрива.

Сред новостите в оборудването на Jazz е усъвършенстваната система Honda Sensing, която включва адаптивен круиз контрол с асистент за движение в задръстване и функция за автоматично спиране с разпознаване на пешеходци и велосипедисти дори нощем. Обновена е и мултимедията Honda Connec, с помощта на която някои функции могат да се управляват дистанционно със смартфон и да се уведомят службите в случай на катастрофа.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини