Отидете към основна версия

5 438 27

Разпродадоха електрическия Mustang

  • mustang-
  • mach-e-
  • електромобил

Ford е получил толкова много резервации за своя Mustang Mach-E, че сега той се счита за разпродаден. Поне за първата си година на производство. Това предаде InsideEVs, основавайки се на информация, събрана от членовете на общността MachEClub и споделена в MachEClub.com.

Изглежда, че вече са направени повече от 50 000 резервации за електрическия Ford Mustang Mach-E. Това твърдят от общността MachEClub, тъй като един от членовете им е получил следния номер на резервация за електромобила - 50 002.

Ford официално обяви, че през първата година от производствения цикъл на модела автоконцерна ще сглоби 50 000 екземпляра в световен мащаб. Именно заради това се смята, че всички бройки от Mustang Mach-E са разпродадени поне за 12 месеца след излизането му на пазара. За Ford това е солиден резултат, въпреки че трябва да отбележим, че броят на резервациите на Tesla Model 3, Model Y и Cybertruck бяха/са много по-високи.

Освен това, резервацията към този момент представлява възвръщаем депозит от 500 долара. За сравнение, при Tesla той варира в зависимост от модела, но в случая на Cybertruck, където са заявени около 500 000 резервации, той възлиза на 100 долара.

От Ford излязоха с позиция, че номерата на резервациите на клиентите за Mustang Mach-E не са последователни производствени номера. "Понастоящем не споделяме подробности относно общия брой предварителни заявки. Изчерпани са само резервациите за лимитирания Mustang Mach-E First Edition. Всички останали варианти на модела остават на разположение за поръчка", заявиха от компанията.

Когато пристигне в края на 2020-а, Mustang Mach-E ще се предлага с опции за стандартни батерии или за такива с удължен пробег. Освен това, електромобилът може да бъде както със задно предаване, така и със задвижване на четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини