Отидете към основна версия

9 138 20

Най-евтината Tesla: Какви употребявани екземпляри от Model 3 се продават у нас

  • tesla-
  • model3-
  • автомобилът на старо-
  • mobile.bg

Що се отнася до продажбата на нови електромобили в световен мащаб, то очаквано първото място е за Tesla, но забележете, че става дума само за нейният най-евтин електромобил, обозначен като Model 3. Втората позиция, с голямо изоставане, е за европейския лидер Renault Zoe, а третата е за представителят на Nissan, носещ обозначението Leaf.

Американската компания продава най-много електрически автомобили в света, като за февруари тази година е успяла да реализира 16 276 коли. Интересното обаче е, че от тази бройка 13 600 са продадените електромобили Tesla Model 3. Интериорът на Tesla Model 3 не е луксозен, колкото цената ѝ, но все пак има всичко необходимо.

Предвид на огромната разлика на Model 3 спрямо втория по продажби електромобил в света, решихме да проверим какви екземпляри Model 3 се предлагат у нас. Бърза справка в сайт номер 1 за автомобили у нас показва, че предлагане на най-евтините електромобили Tesla у нас не липсва, а цената им е от порядъка на 100 000 лв. Вижте какви електромобили Tesla Model 3 се предлагат в България и на какви цени ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини